Kundeservice

Frakt og levering

Standard fraktkostnad er 69 kr. Vi tilbyr gratis frakt for alle ordre over 800 kr.
Vi tilbyr også hjemlevering med Bring. Denne fraktmetoden koster kr 100,-
Når sendingen din er ankommet, vil du motta en hentemelding fra ditt lokale postkontor.

Leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Returer og bytte

Vi håndterer ikke bytter. Hvis du ønsker å bytte en eller flere av varene du har mottatt, gjøres det som vanlig angrerett/retur. Det vil si at du sender tilbake det du ikke vil ha, og vi returnerer pengene dine. De nye varene som du vil kjøpe, bestiller du på vanlig måte i nettbutikken. Kjøper betaler returfrakt.

Ved kjøp av varer på www.peopleoftomorrow.no har du 14 dagers returrett. Det innebærer at du har rett til å angre ved å varsle oss innen 14 dager fra du eller din representant har mottatt den bestilte varen.

Viktig! Bytter og returer skjer på eget ansvar. Dersom noen av produktene ankommer skadet kan vi kun refundere 50% av beløpet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktene er skadet.

VENNLIGST MERK! Rammer 100×140 cm beregnes som storgods/spesialgods og fraktprisen for denne typen sending er derfor høyere enn vanlige pakker. Kjøper betaler returfrakt. Vi anbefaler derfor å ta nøyaktige mål før du kjøper denne varen, slik at du ikke trenger å returnere den. Pris for returfrakt av denne varen er kr 595,-. Kontakt vår kundeservice for å bestille retur av denne varen.

Dersom du ønsker å sende en vare i retur, vennligst vært oppmerksom på:

– Papir er et sårbart materiale og må dermed behandles med forsiktighet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktet er skadet.
– Pass på at sendingen er pakket godt inn, slik at den ikke blir skadet under transport. Trekanthylsene må låses med teip eller stifter.
– Vennligst husk å ta vare på alle kvitteringer, og sendingsnummer (dersom du sender med sporing). Vi anbefaler alltid å sende pakken med sporing.
– Kjøper betaler returkostnad.

Dersom varen du ønsker å returnere ble kjøpt på salg eller med en rabattkode, vil vi kalkulere beløpet som skal tilbakebetales.

 

Reklamasjon

Dersom din pakke har ankommet skadet, vær vennlig å gi oss beskjed øyeblikkelig. Vi anbefaler at du tar bilde av sendingen så snart du har mottatt den, som en dokumentasjon på skadene. (Som for eksempel hos postkontoret).

Reklamasjon som gjelder skadet sending må meldes inn uten ugrunnet opphold og senest innen syv (7) dager fra sendingen er mottatt. Dersom du ikke kan dokumentere at skaden har skjedd i posttransporten, kan vi dessverre ikke godta kravet ditt.

Dersom du ønsker å sende inn en reklamasjon på et produkt, vennligst send oss en mail på post@peopleoftomorrow.no med følgende informasjon:

– Ordre nummer
– Kundens navn
– E-post adressen som ble registrert ved kjøpet
– Artikkel navn for varen som klagen gjelder
– Legg ved et bilde av varen.

Uavhentet pakke

Dersom du ikke henter varene og forholder deg ellers helt passiv, vil varene bli returnert til oss for din regning. Du vil i slike tilfeller bli tilbudt å få ordren tilsendt på nytt til kr 100,-. Dersom du ikke betaler ny frakt eller ikke ønsker sendingen på nytt vil du bli belastet et gebyr på kr 250,- fra det innbetalte beløp i tillegg til reelle fraktkostnader. Eventuelt restbeløp blir kreditert til ditt kort, kontonummer eller via Klarna avhengig av din betalingsmetode. Merk at det er 7 dagers frist hos postkontoret for å hente ut pakken.

MVA og Kunstavgift

Alle limited edition kunstverk i vårt sortiment omsettes i opphavsmannens eget navn, og formidles av People of Tomorrow som mellommann. Denne typen omsetning er unntatt MVA i henhold til merverdiavgiftsloven (mval.) § 3-7 (4).

Kunstverk med pris over 2000 NOK er inkludert 5% kunstavgift i henhold til kunstavgiftsloven.

Open edition posters og rammer har MVA inkludert i salgsprisen.

 

Betalingsmetoder

Vi aksepterer betaling via Klarna Checkout. Med Klarna kan du betale med kort, faktura eller dele opp betalingen. Vi tar også i mot betaling med Vipps.

Merk: Dersom du ikke får gjennomført en bestilling med Klarna faktura eller delbetaling, kan det hende Klarna har avvist din bestilling på bakgrunn av kreditt eller at din leveringsadresse ikke stemmer overens med adressen som er registrert i folkeregisteret. Ta kontakt med Klarna dersom din ordre ikke kan gjennomføres.

 

Ordresporing

Bruk Postens nettsider: www.posten.no
Rammer 100×140 cm sendes med www.postnord.no

 

Produkt informasjon

Vårt galleri inneholder ulike hovedkategorier: Open Edition og Limited Edition prints.

Open Edition
Bilder i denne kategorien er posters uten begrensning for opplag. Disse bildene har standard, printet signatur, og trykkes på 180 gr matt papir av høy kvalitet.

Limited Edition
Art Prints:
– Prints som har et fastsatt opplag. Disse har også en standard, printet signatur, men nummereres for hånd. Printet på 180 gr matt premium papir.

Collectors Edition:
– Vår Collectors Edition består av limited edition prints, som har et lavere opplag. Disse kommer med et ekthetssertifikat (CoA) og er hånd-signert og nummerert av kunstneren. Printet på papir i museumskvalitet. Syre- og ligninfritt.

Rammer
Våre rammer er produsert i Europa. Laget av eik. Fronten er laget av akryl (plexiglass). Finnes i fem ulike størrelser.

Samarbeid

Vi er alltid åpne for samarbeid og partnerskap med influencere via deres sosiale medier. Dersom du ønsker å samarbeide med oss, ta gjerne kontakt med oss på post@peopleoftomorrow.no, med ditt fulle navn, linker til dine sosiale medier og inkluder gjerne relevante statistikker. Vi ser fram til å høre fra deg!