Trending: Nude & Basic

eg har nettopp begynt å bruke solbriller igjen, og det betyr at dagene er lysere og sola titter endelig fram igjen! Juhu! Temperaturen stiger sakte, men sikkert og vinterdepresjonen går mot slutten, yay! Nå som våren nærmer seg får jeg alltid en trang til å endre på noe i hjemmet mitt. Nye farger på putene, noe nytt dilldall og, selvfølgelig, nye posters.

Med en ny sesong kommer ny inspirasjon, og akkurat nå er vi hekta på lyse fargepaletter i hvit og beige i kontrast med svart. Jeg har vært besatt av beige over lang periode nå, men jeg ønsker nå å tone det enda mer ned og gå for den diskré, lyse looken. Jeg snakker om den lyse, beige og grå fargen som akkurat legger seg over i det hvite, men det er nok farge i det til å kalle det for det jeg kaller “nude”.

Dette fargetemaet er perfekt for hjem med nordisk/skandinavisk stil. Fargene passer inn omtrent overalt, og designene er unike og iøyenfallende.

Lag en interessant bildevegg med lyse toner i kontrast med blant annet svart. Lek deg med ulike rammer og formater og gi bildeveggen det lille ekstra. Å bruke “flytende” rammer gir bildet sin egen plass til å virkelig komme i fokus, og det gir i tillegg variasjon til bildeveggen.

Vår nye, populære posters er perfekt for den nordiske interiør stilen!

Bli klar for våren med nye plakater – Se vår “Nude Collection” her.
Eller ta en titt på hele sortimentet her.

Xx
Thea | Co-Founder / Creative Director

Colorpop | Trend 2021 | People of Tomorrow

Colorpop Spring 2021

Sometimes the neutral approach just doesn’t cut it. Have you noticed all the vibrant colors popping up on the ‘Gram lately? Saturated outfits in pink,