Retur

Vi håndterer ikke bytter. Hvis du ønsker å bytte en eller flere av varene du har mottatt, gjøres det som vanlig angrerett/retur. Det vil si at du sender tilbake det du ikke vil ha, og vi returnerer pengene dine. De nye varene som du vil kjøpe, bestiller du på vanlig måte i nettbutikken. Kjøper betaler returfrakt og sørger selv for bestilling av sending. HUSK KVITTERING!

Meld fra om din retur med årsak til service@peopleoftomorrow.no

Ved kjøp av varer på www.peopleoftomorrow.no har du 14 dagers returrett. Det innebærer at du har rett til å angre ved å varsle oss innen 14 dager fra du eller din representant har mottatt den bestilte varen.

Viktig! Bytter og returer skjer på eget ansvar. Dersom noen av produktene ankommer skadet kan vi kun refundere 50% av beløpet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktene er skadet.

VENNLIGST MERK! Rammer 100×140 cm beregnes som storgods/spesialgods og fraktprisen for denne typen sending er derfor høyere enn vanlige pakker. Kjøper betaler returfrakt. Vi anbefaler derfor å ta nøyaktige mål før du kjøper denne varen, slik at du ikke trenger å returnere den. Pris for returfrakt av denne varen er kr 595,-. Kontakt vår kundeservice for å bestille retur av denne varen.

Dersom du ønsker å sende en vare i retur, vennligst vært oppmerksom på:

– Papir er et sårbart materiale og må dermed behandles med forsiktighet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktet er skadet.
– Pass på at sendingen er pakket godt inn, slik at den ikke blir skadet under transport. Trekanthylsene må sikres med teip.
– Vennligst husk å ta vare på alle kvitteringer, og sendingsnummer (dersom du sender med sporing). Vi anbefaler alltid å sende pakken med sporing.
– Kjøper betaler returkostnad.

Dersom varen du ønsker å returnere ble kjøpt på salg eller med en rabattkode, vil vi kalkulere beløpet som skal tilbakebetales.

NB! Ved reklamasjon må du kontakte oss på e-post slik at vi kan arrangere returen for deg. Les mer om reklamasjon av ødelagte sendinger her.

Returer sendes til:

People of Tomorrow AS
Mjåvannsvegen 15
4628 Kristiansand