Retur

Hos People of Tomorrow er det enkelt å returnere bilder som ikke passet inn, eller kanskje ikke var helt som du så for deg.
For kun 80,- kroner kan du bestille returfrakt hos oss, feste sendelappen på pakken og levere den på nærmeste postkontor.

NB! Ved reklamasjon må du kontakte oss på e-post slik at vi kan arrangere returen for deg. Les mer om reklamasjon av ødelagte sendinger her.

Vi anbefaler at du bestiller returfrakt via våre nettsider ved å trykke på knappen over.
Du vil da få tilsendt returskjema og sendelapp, eller du kan laste ned dette etter betalingen er gjennomført.
Fyll ut returskjema og legg dette sammen med varen(e) du returnerer.

Når vi har behandlet returen din (vanligvis i løpet av 1 uke etter du sendte returen) vil du motta en epost.
Hvis du har betalt med faktura vil varen slettes fra fakturaen, har du betalt med kort eller Vipps blir pengene tilbakeført til kortet som ble brukt når du handlet.
Vi anbefaler å laste ned Klarna appen til IOS eller Android for enklere å holde oversikt over alle kjøpene dine på ett sted. Denne finner du i App store for Iphone eller Play store for Android.

Vennligst merk:

– Papiret til våre produkter må behandles svært forsiktig. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktet er skadet.
– Pass på at sendingen er pakket godt inn, slik at den ikke blir skadet under transport. Trekanthylsene må låses med teip eller stifter.
– Vennligst husk å ta vare på alle kvitteringer, og sendingsnummer (dersom du sender med sporing). Vi anbefaler å sende pakken med sporing via vår returportal.
– Kjøper betaler returkostnad.

Returer må varsles oss innen 14 dager etter du mottok pakken. Bruk skjemaet for å varsle oss om din retur.

Viktig! Returer skjer på eget ansvar og risiko. Hvis noen produkter kommer tilbake til oss skadet har vi kun mulighet til å tilby 50% i erstatning av den ødelagte varen.