PeopleofTomorrow

PeopleofTomorrow

Thoughts on boobs & middle fingers

Når jeg setter meg ned for å begynne på et nytt design, har jeg aldri en plan for hva jeg skal lage. Jeg blir bare truffet at et umiddelbart ønske om å lage noe nytt, og det blanke arket begynner å få former og farger. Jeg har aldri vært fan av å tvinge meg selv til å bli inspirert (tro meg, jeg har prøvd), jeg må heller bare vente på at det kommer til meg. Når det først kommer, så har jeg ikke peiling på hva i helsikken sluttresultatet blir. Noen ganger lager jeg noe dritt som aldri ser dagens lys, mens andre ganger klarer jeg å lage et motiv som er ganske kult og jeg våger meg selv til å dele det med dere.

NAKNE TIGERE OG GI MEG SELV FINGEREN

Er det noe jeg virkelig setter pris på når det kommer til min kreative stil, er det faktum at jeg ikke blir stående fastlåst til en og samme teknikk/uttrykk. En dag kan jeg føle meg inspirert til å tegne minimalistiske strektegninger, mens den andre dagen kan jeg finne på å lage en naken menneskekropp med et tigerhode. Når den nakne tigeren ikke blir som jeg vil den skal se ut, så kan det hende jeg bytter helt om og begynner å tegne en “fåkke-finger” (som praktisk talt blir til at jeg viser meg selv fingeren for at jeg ikke får til det jeg vil!!!) Lol. Men så begynner plutselig denne “fåkke-fingeren” å se jævlig bra ut(?) Som sagt, jeg bare lager det som dukker opp i hodet der og da, i mitt kreative øyeblikk. Haha, å ha en føkka fantasi har virkelig sendt meg ut på en ganske interessant reise!

Noen ganger hender det at jeg blir inspirert av farger, omgivelsene rundt meg (haha klisjé, jeg vet), eller kanskje noe jeg drømte natten før.. Men som regel dukker bare ideen til motivet opp der og da. Det er dette jeg kaller kreativ frihet. Det å ikke ha en plan for hva jeg skal lage, jeg bare lager noe. Og jeg lager mye kult (les: rart)…

PUPPEGLIPP

Jeg elsker å lage motiver som er av rett-i-fleisen-din typen. Akkurat nå har jeg et par hengepupper på veggen i stua mi. Fordi jeg elsker når folk kommer på besøk og kunsten på veggene er et emne de ikke kan ignorere. Ikke nødvendigvis fordi jeg har laget det, men gjerne fordi jeg liker å se reaksjonen dems.

Poster design fra People of Tomorrow. Utforsk vårt brede utvalg av unike posters og plakater, og kjøp din nye bildevegg!

Jeg vet aldri hva neste design blir. Og det er nettopp det som er gleden av å være designeren til People of Tomorrow. Kreativ frihet, muligheten til å lage hva fanken jeg vil og la min ville fantasi løpe løpsk. Elsk det eller hat det – Innenfor kunstens verden er alt lov (Takk og lov for det!)

Sharing is caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Flere Inspirerende Innlegg

Beige Accents | The Blog | Posters & Prints | People of Tomorrow

Beige Accents

After a long time with grey as a dominating color for interior, it’s now time for warmer, softer hues! Beige will be one of the

Luxury with Black & Gold | Posters & Art Prints | People of Tomorrow

Luxury with Black & Gold

Using a single, powerful color is a great way to bring life to a space, but when you embrace two complementary hues that were destined

Legg igjen en kommentar