Om oss | Unike posters og plakater | People of Tomorrow

HVA

People of Tomorrow er et online galleri med kunstprint laget av Thea Wingaard. I vårt galleri finner du et stort utvalg av giclée prints i ulike formater, fra 21×30 cm helt opp til 100×140 cm.

Vårt galleri inneholder ulike kategorier: Open Edition og Limited Edition prints.

Open Edition
Kunstverk i denne kategorien er prints uten begrensning for opplag. Disse bildene har standard, digital signatur, og er printet på 180 gr matt papir av høy kvalitet.

Limited Edition
Vår Collectors Edition består av limited edition prints, som har et fastsatt opplag. Disse kommer med et ekthetssertifikat (CoA) og er signert og nummerert av kunstneren. Printene blir pakket sikkert i tuber sammen med beviset som kommer i en designet eske.

Kunstverkene fra Collectors Edition er printet på 308 gr papir i museumskvalitet. Syre- og ligninfritt.

 

HVEM

People of Tomorrow ble startet av Thea Wingaard og Waldemar Tjomsaas. Søskenduoen har bakgrunn i grafisk design og digital markedsføring, og driver dette galleriet til daglig.

Thea Wingaard
Thea er kunstneren bak alle verkene du finner i galleriet. Humoristiske undertoner og mangel på diskresjon kjennetegner hennes mest populære verk. Med sin lekne stil lager hun prints som både skaper glede og provokasjon, og porteføljen hennes er fylt med ulike motiver. Som kunstner bruker Thea ulike, kreative teknikker som digital tegning/redigering og akrylmaling på papir.

Waldemar Tjomsaas
Medgründer Waldemar er ansvarlig for det administrative og er galleriets tech-wizard.

 

HVOR

Vårt studio ligger i Kristiansand. Herfra driver vi alt kreativt arbeid, printing og håndtering av bestillinger til våre kunder.

Adresse:
Mjåvannsvegen 15
4628 Kristiansand

Kontaktinformasjon:
People of Tomorrow AS
post@peopleoftomorrow.no
+47 450 21 231 / +47 924 66 024

Org.nr.: 921 773 935