Kundeservice

Frakt og levering

Standard fraktkostnad er 69 kr. Vi tilbyr gratis frakt for alle ordre over 800 kr. Posters og kunstplakater blir pakket i hvite plakathylser, og kort blir pakket i hvite konvolutter med bobleplast. Gavekort blir sendt direkte via e-post. Vi tilbyr levering til hele verden. Kontakt vår kundeservice dersom du lurer på noe.

Når sendingen din er ankommet, vil du motta en hentemelding fra ditt lokale postkontor.

Leveringstid er 2-5 arbeidsdager innen Europa.
Ordre utenfra Europa kan forvente 4-8 arbeidsdager leveringstid.

Returer og bytte

Vi håndterer ikke bytter. Hvis du ønsker å bytte en eller flere av varene du har mottatt, gjøres det som vanlig angrerett/retur. Det vil si at du sender tilbake det du ikke vil ha, og vi returnerer pengene dine. De nye varene som du vil kjøpe, bestiller du på vanlig måte i nettbutikken.

Ved kjøp av varer på www.peopleoftomorrow.no har du 30 dagers returrett. Det innebærer at du har rett til å angre ved å varsle oss innen 30 dager fra du eller din representant har mottatt den bestilte varen.

Viktig! Bytter og returer skjer på eget ansvar. Dersom noen av produktene ankommer skadet kan vi kun refundere 50% av beløpet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktene er totalskadet.

Dersom du ønsker å sende en vare i retur, vennligst vært oppmerksom på:

– Papiret til våre produkter må behandles svært forsiktig. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktet er totalskadet.
– Pass på at sendingen er pakket godt inn, slik at den ikke blir skadet under transport. Lokkene på plakathylsene må festes med teip eller stifter.
– Vennligst husk å ta vare på alle kvitteringer, og sendingsnummer (dersom du sender med sporing). Vi anbefaler å sende pakken sporing hos Postnord.
– Kjøper betaler returkostnad.

Send returer til:

People of Tomorrow / Bohem
Skippergata 18
4611 Kristiansand

Dersom varen du ønsker å returnere ble kjøpt på salg eller med en rabattkode, vil vi kalkulere beløpet som skal tilbakebetales.

Uavhentet pakke

Dersom du ikke henter pakken din hos ditt lokale postkontor og den blir sendt tilbake til oss, vil du få et gebyr på 200 kr.

Klage

Dersom du ønsker å sende inn en klage på et produkt, vennligst send oss en mail på post@peopleoftomorrow.no med følgende informasjon:

– Ordre nummer
– Kundens navn
– E-post adressen som ble registrert ved kjøpet
– Artikkel nummer for varen som klagen gjelder
– Legg ved et bilde av varen.

Betalingsmetoder

Vi aksepterer betaling med kort (Visa og MasterCard), samt via PayPal.
Enkelte land (inkludert Norge) kan bruke Klarna Checkout. Med Klarna kan du betale med kort, faktura eller dele opp betalingen.

Ordresporing

Klikk her for å spore ordren din via vår nettbutikk.

Produkt informasjon

Posters og kunstplakater
Alle prints er printet på 180 gr matt, ubestrøket papir av høy kvalitet. Dette gir et eksklusivt utseende, og ingen gjenskinn. Rammer er ikke inkludert. NB! Papiret er sårbar for bøyninger og knekker, så vær varsom med din nye poster.

Kunstkort
Vi designer også 10×15 cm kunstkort som kan brukes til dekorasjon eller kreativ hilsen. Kortene er printet på 400 gr matt, ubestrøket papir. Konvolutt er ikke inkludert.

Gavekort
Gavekort er den perfekte løsningen når du ønsker den perfekte gave, men er usikker på hva du skal kjøpe. Når du handler gavekort hos oss vil du motta et printklart A4 gavekort via e-post. Gavekort er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Send oss en e-post til post@peopleoftomorrow.no dersom du ønsker å bestille gavekort.

Forhandler

Vi har forhandlere i flere land, og vi er stadig på utkikk etter nye samarbeidspartnere som ønsker å selge våre posters og kunstplakater. Kontakt oss for mer informasjon. Vi hører gjerne fra deg!

Samarbeid

Vi er alltid åpne for samarbeid og partnerskap med influencere via deres sosiale medier. Dersom du ønsker å samarbeide med oss, ta gjerne kontakt med oss på post@peopleoftomorrow.no, med ditt fulle navn, linker til dine sosiale medier og inkluder gjerne relevante statistikker. Vi ser fram til å høre fra deg!

Lukk meny
×

Handlekurv

get wack

JOIN THE #poftPACK

  • access to member only offers
  • 15-25% off gallery Walls
  • news & inspiration
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}