Filtrer

Viser 1–25 av 36 resultater

Acrylic Art Collection

Denne serien består av kunstverk laget av akrylmaling, som har blitt redigert digitalt, for å skape en eksklusiv, unik samling av veggkunst. Ved å kombinere analoge og digitale teknikker har vi laget en spesiell utgave av kunstplakater til ditt hjem. Disse kunstplakatene er malt med akrylmaling på lerret og redigert digitalt av vårt designteam. Printet på papir av høy kvalitet for et eksklusiv utseende. Denne kolleksjonen består av uttrykksfull kunst, som er rik på kontraster, med moderne og urbane motiver. Shop unike posters og plakater!

Unike interiør posters og kunstplakater til hjemmet ditt! Utforsk vårt brede utvalg av skandinavisk veggkunst, og frisk opp hjemmet ditt med nye prints. Vi utvikler nytt, kreativt innhold hele tiden, så du er sikret å finne noe som passer din interiørstil. Hvis du trenger inspirasjon kan du ta en titt på vår inspirasjonside, eller følge oss på Instagram. Vær kreativ, og sett sammen din nye bildevegg!

Lurer du på noe?

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du lurer på noe! Du kan kontakte oss via e-post (post@peopleoftomorrow.no), eller på sosiale medier (Instagram og Facebook). Vi mener at fargene og designet i et hjem bør reflektere hvem som bor der. Kunst gjør et rom mer interessant, og lar deg sette ditt personlige preg på det. Vi har et bredt utvalg av unike interiør posters og kunstplakater, så du er sikret å finne noe som passer din interiørstil.

På nettsiden blir våre posters vist med svart ramme, men flere av motivene ser flott ut i hvite, trefarget, gull, kobber, og sølvrammer. Vi kan anbefale IKEA rammer som er fine rammer til gunstige priser.

Miks og match ulike prints, i forskjellige formater og lag en interessant gallerivegg! Pass på å sjekke ut “Relaterte produkter”, hvor du kan finne posterne som passer til ditt valgte produkt. Denne kategorien finner du under hvert produkt i nettbutikken.

Vi har en sterk lidenskap for interiør og dekorasjon, så vi skriver også inspirerende innlegg til bloggen vår. Her kan du lese artikler om trender, inspirasjon og nyheter. Kommenter gjerne på innleggene! Vi setter pris på å høre fra dere.