Kunstkort – En allsidig type kunst for alle anledninger

Nyeste tilskudd til vår kunstkolleksjon: Kunstkort!

Kunst trenger ikke være i stort format for å gjøre inntrykk. Våre kunstkort er på størrelse med postkort, men de kan friske opp ethvert rom med sitt iøyenfallende design. Unike kort printet på høykvalitets papir, som passer til enhver anledning.

Kunstkort kan brukes til pynt, eller som en kreativ hilsen sammen med gaver. La oss si du skal i et middagsselskap, og du har med deg en flaske vin til verten. Hvorfor ikke lage denne vertinne-gaven enda mer interessant ved å legge til et av våre kunstkort? (For eksempel “Let’s Get Drunk”, hehe). Eller kanskje har du kjøpt en gave, og er på utkikk etter det perfekte kortet?

Mange av våre kunstkort er miniatyrutgaver av posterne våre. Bruk dem som dekorasjonselementer ved å plassere dem på hyller, i små rammer eller sett dem hvor enn de måtte passe! En fin måte å pynte med disse kortene kan være å henge dem på armeringsnett eller bruke dekorasjonsteip så du kan omplassere dem når du måtte ønske.

Kunstkortene er 10×15 cm og vil derfor passe i standard konvoluttstørrelser og rammer. Baksiden er hvit og har dermed plass til en personlig melding.

Ha det gøy med å dekorere med (eller gi vekk) disse små kunstverkene!

Xx
Creative Creatures

Art Cards

Art Cards

Art CardsArt CardsArt CardsArt CardsArt Cards

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *