I det siste har jeg vært helt besatt av mørke vegger og interiør med mørke grønne nyanser. Kombinasjonen av mørke og mørke farge er så interessant. Selv om det er et innslag av farge, så er det diskré og beholder den mørke stemningen i rommet.

Jeg forandrer på stuen min hele tiden. Jeg bytter ut posters og plakater, nye farger på putene i sofaen og flytter objekter rundt slik at stuen min aldri blir kjedelig. Jeg syns det er dette som gjør interiør så gøy. Det er så mange måter å style et rom på. Plakatene gir rommet et mer personlig og karakteristisk preg. Og siden våre plakater og posters er kunst innenfor rimelighetens grenser, kan man bytte dem ut titt og stadig, og lage en annerledes look og stemning. Plakatene våre kommer i hvite plakathylser, og jeg har dem rett i nærheten, for å beskytte de plakatene jeg ikke bruker. Hylsene er dekorative i seg selv, så jeg har dem faktisk i stuen.

Green Marble er på den svarte veggen min akkurat nå. Jeg har den i 61×91, jo større jo bedre! Jeg liker å kombinere denne med EYE See You. De er en god match!

Xx
| Creative Creature

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

In Pieces | EYE See You | Green Marble

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

The Butterfly Effect

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

Green Marble | Let’s Get Drunk

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

EYE See You | Green Marble

 

LagreLagre

LagreLagre