Hvordan alt startet (Fra klesdesign til kunstgalleri)

Når et par år er gått, er det artig å se tilbake på gamle bilder og design, og se hvor alt startet. En dag kikket jeg på gamle skisser, alt fra logodesign til vårt første design, og da husket jeg hvor giret vi var for den reisen vi var i ferd med å begi oss ut på.

Men sannheten er, vi startet ikke med posters og plakater.

Vår familie har vært i motebransjen i over 30 år, og min mor eier og driver en klesbutikk her i Kristiansand. Så det ble naturlig for oss å ville involvere oss i den samme bransjen. Min bror og jeg har bakgrunn i grafisk design og digital markedsføring, så vi ønsket å slå sammen våre kunnskaper og lage en liten kleskolleksjon.

Vi designet og produserte et par topper av god kvalitet, og brukte silketrykk metoden for å printe på designene jeg laget. Vi hadde vår egen workshop hvor vi gjorde hele silketrykk prosessen selv. Det var mye arbeid, men vi digget å lage en kolleksjon som bestod av ekte håndverk.

Det er merkelig hvordan man begynner på en ferd, og så bringer den ferden deg et annet sted enn du trodde du skulle. Etter vi hadde produsert, designet og solgt kleskolleksjonen vår, fikk jeg plutselig en idé. En idé som burde vært mer naturlig for meg enn klesdesign, ettersom jeg er utdannet grafisk designer. “Hvorfor printer vi ikke de samme designene på papir i god kvalitet, og tilbyr dem som postere til interiør?”

Jeg var stolt av mine design, og fikk mange gode tilbakemeldinger på dem. Folk likte kleskolleksjonen vår, men hva som gjorde disse toppene spesielle var designet på dem. Så vi begynte å designe postere i forskjellige formater, og la dem ut for salg i nettbutikken vår. Responsen var utrolig!

Fra denne dagen startet vi å utvikle merket vårt for interiørbransjen. Vi solgte ut hele kleskolleksjonen, og bestemte oss for å fokusere på kunstkolleksjonen. Jeg har alltid hatt en mer kunsterisk side i mine design, hvilket får meg til å anse meg selv mer som en grafisk artist enn grafisk designer. Som grafisk designer har du ofte retningslinjer du må følge. En kunde vil ofte be om noe spesifikt, og man må respektere disse ønskene, men samtidig ha din egen kreative spinn på det. Misforstå meg rett, det er dødsgøy å jobbe som grafisk designer! Men jeg liker å bryte regler. Jeg digger å lage digital KUNST. Og innenfor kunst er det ingen regler.

Og her er vi idag. People of Tomorrow designer unike posters og kunstplakater til hjemmet. Kolleksjonen vår øker stadig, og inneholder et bredt utvalg av posters så du er sikret å finne noe som passer din interiørstil.

Og, forresten: Vi sluttet aldri å jobbe med kleskolleksjonen vår. Det er et prosjekt vi har sammen med resten av familien, og du kan sjekke den ut her.

Xx
Creative Creature

Colorpop | Trend 2021 | People of Tomorrow

Colorpop Spring 2021

Sometimes the neutral approach just doesn’t cut it. Have you noticed all the vibrant colors popping up on the ‘Gram lately? Saturated outfits in pink,