Et hint av gult til påske

Våren er her! Dekorer med et hint av gult til påske!

Etter en lang, mørk og kald vinter begynner det endelig å se ut som vår. Våre bleke, trøtte tryner kan endelig få seg litt D-vitamin og vi kan endelig begynne å føle oss som mennesker igjen! Dagene er lysere, og humøret er på topp!

Mange liker å pynte til påske, og gul er en typisk farge vi forbinder med denne høytiden. Fargespråket forteller oss at gult betyr solskinn, håp og lykke, så hva passer vel bedre til denne tiden av året? Våre posters med innslag av gult er et populært valg blant våre kunder. Mange liker å kombinere Yellow Mohawk, Ebony & Ivory og Yellow Butterfly.

Gul er en solrik farge. Å dekorere med gule farger gir en følelse av varme og lykke. Fargeterapi bruker gul for å få folk til å smile og føle seg vel. Gul gir også en følelse av hygge.

Disse posterne passer bra til både mørke og lyse vegger. Vi anbefaler å bruke svart eller gull ramme til våre gule posters.

Bli inspirert av disse bildene til å pynte med et hint av gult til påske! Alle posters og plakater kommer i fem ulike størrelser, så du kan mixe og matche og lage den perfekte bildeveggen! Kommenter om du ser en favoritt!

Kunst gjør et rom mer interessant, og lar deg sette et personlig preg på det. Vi har et bredt utvalg av unike posters og kunstplakater, så du er sikret å finne noe som passer din interiørstil. Dersom du trenger mer inspirasjon kan du ta en titt på vår inspirasjonside. Vær kreativ og sett sammen din nye bildevegg!

Husk å følge oss på Instagram for daglig inspo 🙂

God påske!

Xx
Creative Creature

Colorpop | Trend 2021 | People of Tomorrow

Colorpop Spring 2021

Sometimes the neutral approach just doesn’t cut it. Have you noticed all the vibrant colors popping up on the ‘Gram lately? Saturated outfits in pink,