Akryl Kunstplakater

Å sitte ved spisebordet med et blankt lerret, omringet av en haug av fine malingsfarger er en fantastisk måte å ta en kreativ pause fra hverdagen. Jeg bruker mange timer foran pcen, hver dag. Så å kunne sitte ned, uten digitale verktøy, og fortsatt lage nye design er en herlig følelse. Jeg er grafisk designer, og er derfor best på digital design. Men min artistiske side har inspirert meg til å prøve nye ting, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve å male med akryl.

Jeg er litt perfeksjonist, så jeg har jobbet med denne kolleksjonen over lengre tid. Jeg ønsket å lage flere design, med ulike farger og motiver, før vi lanserte. Da maleriene var ferdig, skannet jeg dem og jobbet videre med dem digitalt. Jeg digger kombinasjonen av analoge og digitale teknikker! Tekstur, kontrast og fargedefinisjon har vært et stort fokus med denne kolleksjonen. Jeg ønsket at teksturen fra lerretet og malingstrøkene skulle være godt synlig, selv om verkene er skannet, modifisert i Photoshop og ikke printet på lerret. Det var også viktig for meg å få frem de riktige fargene.

Denne serien består av kunstverk laget av akrylmaling, som har blitt redigert digitalt, for å skape en eksklusiv, unik samling av veggkunst. Ved å kombinere analoge og digitale teknikker har vi laget en spesiell utgave av kunstplakater til ditt hjem. Disse kunstplakatene er malt med akrylmaling på lerret og redigert digitalt av vårt designteam. Printet på papir av høy kvalitet for et eksklusiv utseende. Denne kolleksjonen består av uttrykksfull kunst, som er rik på kontraster, med moderne og urbane motiver. Shop kolleksjonen her!

Jeg gleder meg virkelig til høsten. Mørkere kvelder, tente lys, fantastiske farger i naturen og mer tid til å sette seg ned og lage flere malerier. Våre kolleksjoner vokser stadig, så følg oss på sosiale medier for å få med deg siste nytt!

Colorpop | Trend 2021 | People of Tomorrow

Colorpop Spring 2021

Sometimes the neutral approach just doesn’t cut it. Have you noticed all the vibrant colors popping up on the ‘Gram lately? Saturated outfits in pink,