Lately I have been obsessing over dark walls and interior with dark green hues. The combination of dark and dark color is so interesting. Even though it’s a little pop of color, it’s subtle and keeps the dark mood in the room.

I change my living room all the time. Switching out posters and art prints, new colors on the pillows in the sofa, moving around things so that my place never gets boring. I think this is what makes interior so much fun. There are so many ways to style a room. The prints help make the space more personal and give it character. And since our posters & art prints are affordable art, you can switch them out from time to time, and create a different mood and look. Our prints come in white poster tubes, and I keep mine nearby to protect the prints I’m currently not using. The tubes are decorative by themselves, so I actually have them in my living room.

Green Marble is up on my black wall right now. I have it in 61×91, the bigger the better! I like to combine this print with EYE See You. They are a great match!

Xx
| Creative Creature

//I det siste har jeg vært helt besatt av mørke vegger og interiør med mørke grønne nyanser. Kombinasjonen av mørke og mørke farge er så interessant. Selv om det er et innslag av farge, så er det diskré og beholder den mørke stemningen i rommet.

Jeg forandrer på stuen min hele tiden. Jeg bytter ut posters og plakater, nye farger på putene i sofaen og flytter objekter rundt slik at stuen min aldri blir kjedelig. Jeg syns det er dette som gjør interiør så gøy. Det er så mange måter å style et rom på. Plakatene gir rommet et mer personlig og karakteristisk preg. Og siden våre plakater og posters er kunst innenfor rimelighetens grenser, kan man bytte dem ut titt og stadig, og lage en annerledes look og stemning. Plakatene våre kommer i hvite plakathylser, og jeg har dem rett i nærheten, for å beskytte de plakatene jeg ikke bruker. Hylsene er dekorative i seg selv, så jeg har dem faktisk i stuen.

Green Marble er på den svarte veggen min akkurat nå. Jeg har den i 61×91, jo større jo bedre! Jeg liker å kombinere denne med EYE See You. De er en god match!

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

In Pieces | EYE See You | Green Marble

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

The Butterfly Effect

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

Green Marble | Let’s Get Drunk

People of Tomorrow | The Blog | Dark and Green

EYE See You | Green Marble

 

LagreLagre

LagreLagre

Sharing is caring!